Wat?

Wat?

Een netwerkborrel

Wie?

Wie?

Alle ondernemers en sponsoren van Haag Atletiek

Save the date

Wanneer?

Vrijdag 15 maart om 17.30 uur

Foto's

Foto's

Bekijk de foto's van de eerste bijeenkomst

Schrijf je in als ondernemer bij Haag 
*Wij hebben je e-mailadres nodig om contact met je op te nemen. Naar dit e-mailadres sturen wij informatie als uitnodigingen en aankondigingen van bijeenkomsten.

Voor wie?

Alle zelfstandig ondernemers die bij bij Haag Atletiek sporten of zelfstandig ondernemers die op een andere manier aan Haag Atletiek verbonden zijn, bijvoorbeeld via sponsoring of via kinderen die bij Haag sporten.

 

Waar?

In het clubhuis van Haag Atletiek:
Laan van Poot 353-A, 2566 DA Den Haag

 

Wanneer?

Vrijdag 15 maart om 17.30 uur

 

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je nu al opgeven via:

 

 

Er zijn geen inschrijfkosten verbonden aan deze borrel. Je wordt verwelkomd met een eerste hapje en een drankje. Daarna kun je aan de bar op eigen kosten bestellen. Kan je deze dag niet komen maar wil je wel op de hoogte blijven van onze activiteiten? Laat dat dan hier weten: Meer details over deze borrel volgen later dus blijf ons volgen!

 

Karina Delfos

Karina Delfos

Yoga en hardlopen gaan deze twee hand in hand. Yoga het introspectieve spiegelbeeld van sport. Net als Yin en Yang zijn yoga en sport onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Marije Scheffer

Marije Scheffer

Grafisch vormgever met beide voeten op de grond, no-nosense, oplossingsgericht en enthousiast. Pineapple Graphics voor een fris en fruitig ontwerp.