Haagse Bluf nr. 1 van 2018

Op vrijdag 16 maart verschijnt de eerste Haagse Bluf van 2018. Een nummer met prachtige artikelen over onze mooie, dynamische vereniging.

Op elk huisadres valt één exemplaar op de mat. De adressen hebben we voor het eerst uit het nieuwe administratiesysteem AllUnited gehaald. Klopt het adres of de naam niet? Je kunt het zelf wijzigen in het systeem (zie ook blz. 18 en blz. 34 van dit nummer).

Veel leesplezier!

Mini CPC Loop voor racerunnertjes

De racerunnertjes van Haag Atletiek doen op zaterdag 10 maart om 12:15 uur hun eigen mini-CPC. Ook andere racerunnertjes mogen aansluiten tot een maximum van twintig. Op de baan van Haag Atletiek leggen zij een afstand af van 100 meter, met een echte tijdklok erbij. Na afloop krijgt iedere deelnemer ook een échte CPC-medaille.
Bron: Loosduinsekrant. Lees het hele artikel.

Ook dit jaar weer vaste plek voor HAAG op het Malieveld

Zondag a.s. is het zover dan gaan er heel veel HAAG-atleten meedoen aan de 44e CPC.
Net als voorgaande jaren hebben we onze eigen HAAG-stand waar je je spullen kunt achterlaten en met elkaar kunt samenkomen vooraf en achteraf.  Tezamen met de andere Haagse atletiekverenigingen staan we opgesteld, links na de uitgang van het uitloopvak na de finish. Zie plattegrond Malieveld.
We wensen iedereen alvast heel veel succes tijdens de CPC!

NK Meerkamp Junioren AB

meerkampster speerwerpOp 2 en 3 juni 2018 organiseren de Atletiekunie en HAAG Atletiek het Nederlands Kampioenschap Meerkamp Junioren A/B. Per groep doen de beste 16 meerkampers van Nederland mee.
De jongens werken een volledige tienkamp af: 100m, ver, kogel, hoog, 400m, 110mh, discus, polshoog, speer en 1500m; de meisjes een zevenkamp: 100mh, hoog, kogel, 200m, ver, speer en 800m. Wij verwachten tussen de deelnemers heel wat atleten in het Haagtenue.

Lees meer