Kerstcross 2014 inschrijven en parcourswachters gezocht

kerstcrossOok dit jaar organiseert HAAG Atletiek op tweede kerstdag een pittige maar ook gezellige kerstcross. Vanzelfsprekend een goede gelegenheid om die kalkoen en wijntjes er weer af te krijgen. Hiervoor zijn nog parcourswachters nodig.

Er is een keuze uit drie afstanden:

11:15 Jeugdcross over ongeveer 1300 m
11:30 Korte cross over ongeveer 3200 m
12:00 Lange cross over ongeveer 7700 m

Lees meer

Khalid Choukoud knap 7e op EK Cross in Bulgarije

Khalid_Choukoud_EKCross2014HAAG atleet Khalid Choukoud heeft vandaag zeer knap gepresteerd bij het EK Cross in Bulgarije. Met een zevende plek verbeterde hij zijn beste prestatie op een EK tot nu toe. Khalid was erg tevreden met zijn prestatie. Veel tempowisselingen, de moeilijke ondergrond en de hoogte maakte deze cross tot de zwaarste wedstrijd voor hem ooit. Na twee wat mindere EK’s de afgelopen jaren is hij nu weer echt terug op Europees topniveau! Bekijk het interview dat Losse Veter na de wedstrijd met hem had.

Khalid Choukoud aanvoerder Oranje bij EK Cross

KhalidChoukoudEKCross2014Zondag 14 december wordt in het Bulgaarse Samokov het EK Cross gehouden. Nederland staat met zes atleten aan de start onder aanvoering van onze clubgenoot Khalid Choukoud. Na een sterke race tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen en de overwinning bij de Warandeloop in Tilburg lijkt Khalid in goede vorm om voorin mee te kunnen doen. Hij wil in Samokov zijn beste prestatie op de EK cross verbeteren. In 2011 eindige hij in het Sloveense Velenje als achtste.