Haagse Bluf nr. 3

Haagse Bluf 2017-3Op vrijdag 22 september valt Haagse Bluf nr. 3 op de mat. Weer een boordevol nummer, met onder meer een interview met onze nieuwe voorzitter Jaap Turkesteen.
Let op: Bij dit nummer zit een ledenformulier over automatische incasso! Lees dit goed, vul het in en stuur het ondertekend terug naar Haag Atletiek.

HAAG trainer Arthur Mulder overleden

Arthur MulderVandaag bereikte ons het droeve bericht dat Arthur Mulder na een lang ziekbed op 16 september is overleden. Arthur is meer dan 40 jaar actief geweest binnen HAAG Atletiek en haar voorgangers. Als verdienstelijk atleet bij de werpnummers en als gewaardeerd en gerespecteerd trainer van onze werptalenten. Voor zijn jarenlange inzet was Arthur ook benoemd tot lid van verdienste.

Wij zullen altijd aan Arthur terugdenken als een voorbeeldig atleet en als een mens die alles over had voor de sport en zijn club. Zijn heengaan is een groot verlies voor ten eerste zijn gezin en familie, maar ook voor HAAG Atletiek en haar atleten.

Lees meer

Pasavond clubkleding

Woensdagavond 13 september vindt in de kantine een pasavond van de clubkleding plaats. Vanaf 20.30 uur liggen passeries van zowel de vrouwen- als mannenlijn klaar. Ben je 13 september verhinderd? Tussen 8 september en 18 september hangt deze passerie in de winkel van Zier Running, Laan van Meerdervoort 632 in Den Haag. Een andere mogelijkheid is naar de webshop te gaan.

Bestellingen, ook via de webshop, kunnen tot 18 september geplaatst worden. De levertijd bedraagt ongeveer 8 weken.