Wie wordt onze nieuwe penningmeester?

De penningmeester is belast met het vastleggen van en de verantwoording over alle financiële transacties van Haag Atletiek. De financiële verantwoording alsmede de jaarbegroting worden, na overleg met het bestuur, ter goedkeuring aangeboden aan de Ledenraad.

De penningmeester werkt nauw samen met  contributie administrateur en de ledenadministrateur.
Op dit moment zitten we midden in de conversie naar AllUnited en bekijken we graag samen met de nieuwe penningmeester de verdere inrichting en de taakverdeling tussen penningmeester en administrateur. Lees meer

HAAG meerkampers geven gas tijdens NK Meerkamp

Kunst, Coolen (Brons), Hamer

In het weekend van 3 en 4 februari 2018, vond het NK meerkamp plaats in Apeldoorn, na twee dagen hard knokken werd Benjamin Coolen 3e bij de junioren B waarbij hij met een mooi pr op de 1000 meter zijn meerkamp afsloot.

Bij diezelfde junioren B een mooie 7e plek voor Ferrie Hamer die met name een goede 60 meter en 60 meter horden afleverde en vol vertrouwen op weg is naar het NK junioren komend weekend.
Glenn Kunst moest helaas stoppen bij zijn favoriete onderdeel het polsstokspringen met een hamstringverrekking, hij is toen gestopt uit voorzorg en met oog op het NK junioren.
Alle uitslagen zijn hier te vinden https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/16687/