Leren jureren? Geef je op voor de jurycursus 25 februari en 11 maart

2014-10-04-en-05-clubkampioenschappen-haagatletiek-nr-641HAAG Atletiek houdt weer een korte jurycursus om voor komend seizoen voldoende juryleden te hebben om wedstrijden te organiseren. Het is een leuke en praktische cursus waarin je leert hoe atletiekwedstrijden in elkaar zitten. Bijzonder dit jaar is het NK Teams (voor clubteams) dat op zaterdag 20 mei 2017 door HAAG georganiseerd wordt. Ook voor deze grote wedstrijd zoekt de club nog juryleden. Geef je op voor de jurycursus.

Lees meer

Verslag Haagse Cross Competitie

Zondag 12 februari organiseerde Haag Atletiek de vierde en laatste cross in de HCC2016-2017. In winterse omstandigheden, koude en sneeuw, streden onze pupillen en junioren om tijden, plaatsen en punten. De pupillen waren de woensdag voorafgaande aan de cross getraind en van tips voorzien van Haag coryfeen Elsbeth Ciesluk en Jeroen van Aken. Dat had het gewenste resultaat. Helaas konden de pupillen en junioren het verenigingsklassement niet meer winnen. Dat ging met 113 punten naar Olympus’70(gefeliciteerd!!) en zij gingen met de wisselbeker naar huis. Maar Haag naderde de Naaldwijkers tot 3 punten;110 punten! Volgend jaar iedereen elke cross aan de start en dan gaan we voor de overwinning! Lees meer

NK Meerkamp: Ferrie, Dewi en Benjamin op jacht naar Pr’s

Afgelopen wedsc04637_nkmeerkampbjuniorenekend vond in Apeldoorn het NK meerkamp plaats, een wedstrijd waar wereldtoppers als Nadine Broersen en Anouk Vetter ook aan de start stonden. Van HAAG Atletiek waren 5 atleten ingeschreven, vanwege wat onduidelijkheid rondom de regelgeving met de AU konden helaas Glenn Kunst en Lars Adriaanse niet meedoen aan dit mooie toernooi.

Drie deelnemers dus van HAAG Atletiek, die alle drie een weekend lang mooie prestaties behaalden en meestreden in de klassementen.

Lees meer