Parcourswachters gezocht bij Westduincross

Bij de Westduincross zaterdag 20 januari bij HAAG Atletiek zijn parcourswachters onmisbaar. We zijn nog op zoek naar parcourswachters. Loop je zelf (helaas) niet mee, maar heb je wel gelegenheid je loopmaatjes aan te moedigen en gelijk het parcours te wijzen, help dan mee als parcourswachter.

Aanmelden bij Carel Knoester om 12:15 uur in de bestuurskamer. De verwachting is dat de laatste loper om 15:00 uur binnen is.

Westduincross met pannenkoeken

Zaterdag 20 januari a.s. verzorgt het Roparunteam van HAAG Atletiek rondom de Westduincross de keukendienst. Het team zorgt voor pannenkoeken en pompoensoep. Om de’Roparunpot’te spekken worden er ook flessen soep in diverse smaken en de fameuze ‘Olga-taarten’ te koop aangeboden. Ook de speciale Roparunwijn (wit en rood) is op zaterdag middag verkrijgbaar.

Nieuwjaarsspeech voorzitter: HAAG Atletiek groter dan ooit

Nieuwjaarsspeech 2018

Foto’s door Peter Pronk

Op zaterdag 6 januari jl. was de Nieuwjaarsreceptie in het clubhuis. Traditiegetrouw houdt de voorzitter een speech. Voor het eerst was onze nieuwe voorzitter Jaap Turkesteen aan het woord. In zijn speech vertelde Jaap dat we inmiddels een club zijn van 1.805 leden. Kort geleden werd als 1.800ste lid ingeschreven: Gabriel (Gaby) Emmanuel, een hele talentvolle atleet die 3e werd bij het NK meerkamp 2017.

Lees meer

Nieuwe verenigingsadministratie online!

Haag Atletiek krijgt steeds meer leden. Dat is goed nieuws maar het bijhouden van de ledenadministratie wordt hierdoor een tijdrovende klus. Het vraagt teveel tijd van onze vrijwilligers. Bestuur en ledenraad hebben daarom besloten op een andere manier de ledenadministratie te gaan bijhouden. Gekozen is voor de AllUnited clubadministratie. Een digitale en moderne oplossing. De essentie hiervan is dat wat door de leden zelf gedaan kan worden, ook daadwerkelijk bij hen wordt neergelegd. Lees meer

Inning contributies HAAG Atletiek

Na nieuwjaardag trof je als lid van HAAG Atletiek de jaarlijkse contributiebrief op je deurmat aan. En nu nog even niet….
Er wordt hard gewerkt aan de omzetting van alle verenigingsadministraties naar een moderne, digitale administratie. Deze complexe operatie vergt veel tijd, maar het eind komt in zicht.
Eind deze week wordt een eerste stap gezet met het digitaal inschrijven en muteren van je eigen lidmaatschapsgegevens via de website van HAAG Atletiek. Lees dan de informatie op de website en facebook. Lees meer