Uitslag Zier Running Lenteloop 2017

We hebben weer mogen genieten van een supergezellige wedstrijd met prima loopweer. Een mooie uitbreiding dit jaar waren de RaceRunners die voor de allereerste keer een wedstrijdje hielden op onze Atletiekbaan.

De uitslag kan je inmiddels terugvinden op www.uitslagen.nl

TV West maakte een reportage van de RaceRunners te zien op : www.omroepwest.nl/nieuws/3402248/Kinderen-met-spierziekte-maken-zich-op-voor-hun-eerste-wedstrijd

Goud voor Glenn Kunst op Carifta

Vannacht heeft Glenn Kunst het polsstokhoogspringen gewonnen op de Carifta met een kampioenschapsrecord van 4.65.

In een superspannende wedstrijd ging de strijd tot 4.50 gelijk op met zijn tegenstander uit Martinique, maar op 4.60 sloeg Glenn toe. De wedstrijd was op Curaçao en werkelijk het hele stadion ontplofte. En zo bezorgde Glenn Curaçao voor het eerst sinds 1985 een gouden medaille op de Carifta, het toernooi van het Caribisch gebied. Er was de hele week gedoe met stokken en ook de wedstrijd verliep niet heel soepel maar Glenn toonde aan een echte topper te zijn, hij bleef koel, gefocust en piekte op het juiste moment, allemaal eigenschappen van een echte topper.

Haag Atletiek is trots op Glenn net zoals heel Curaçao.

Parcourwachters gezocht Lenteloop

LenteloopOp zondag 23 april 2017 organiseert Haag Atletiek de 6e Zier Running Lenteloop met start en finish bij Haag Atletiek.

Hiervoor zijn nog parcourswachters dringend nodig. De start van de 5 en 10 km is om 11.00 uur. Om 10.15 uur worden de parcourswachters in het clubgebouw verwacht, dan krijg je te horen waar je komt te staan. Uiterlijk 12.30 zit het er al weer op.

Aanmelden via email : c.j.knoester@casema.nl

Voor deelnemers: info over de loop zelf en inschrijven

Coopertest uitslagen

coopertest

Op 12 april werd de 1e coopertest van dit seizoen gehouden. Onder niet al de ideale omstandigheden, de wind was spelbreker, werden er toch geweldige afstanden gelopen. De beste afstanden werden in de serie van 20.10 uur gelopen. Farid L’Jahhoui legde de meeste meters af, te weten 3750 Meter. Gevolgd door Issa met 3652 meter en Mick Claessens met 3602 meter.

De jeugdspelers van Duno waren ook weer van de partij, verslag hiervan op www.hsvduno.nl/jeugd/ . Opmerkelijk was ook de deelname van 3 atleten uit Engeland.

Voor uitslagen, zie www.haagcoopertest.nl/uitslag.html. De volgende coopertest wordt georganiseerd op 3 mei. Inschrijven is mogelijk via de site van de coopertest: www.haagcoopertest.nl

Boudy Dede overleden

Vandaag ontvingen we bericht van zijn vrouw Irene dat Boudy Dede (ruim 36 jaar trouw en betrokken lid) vanmorgen is overleden. Het valt ons zwaar dat Boudy niet meer bij ons is. Zijn gezelligheid, de vele en vele deelnames aan de CPC, lange wandeltochten (Boudy was ook voorzitter van de Haagse wandelvereniging SDS) en ook zijn gezonde fanatisme bij zijn sportprestaties blijven bij ons in herinnering.

Het bestuur en al haar leden wensen Irene, verdere familie en vrienden veel sterkte in de komende tijd. Lees meer

Vrijwilligers gevraagd voor NK Teams 20 mei 2017

De organisatie van dit evenement kan niet zonder vrijwilligers. We hebben op 20 mei 2017 ongeveer 100 mensen nodig (waarvan de meesten tussen 12.00 en 17.00 uur)! 

Wil je meehelpen op 20 mei dan kun je je opgeven via: jury@haagatletiek.nl. We vernemen graag wat je zou willen doen. We organiseren op donderdagavond 11 mei een briefing van alle vrijwilligers. Noteer deze datum in je agenda. Op die avond krijg je ook alvast het felbegeerde vrijwilligersshirt. Geef daarom ook je maat door als je je opgeeft. Het NK wordt afgesloten met een buffet voor alle vrijwilligers!

Lees meer