Haagse Bluf nr. 4

Haagse Bluf 2017-4

Haagse Bluf 2017-4

In het laatste nummer van dit jaar heeft onze voorzitter Jaap Turkesteen het over het hart van onze vereniging. Zonder kunnen we niet. Wil je lezen wat hij bedoelt? En wat jij voor onze vereniging kunt betekenen? Lees dan het decembernummer, dat op 15 december op de mat valt.

 

Veel leesplezier en fijne feestdagen!

Bus naar Apeldoorn 4 februari 2018

4 Februari gaat er weer een bus naar de Midwinter Marathon in Apeldoorn.
HAAG Atletiek heeft een optie op een dubbeldekkerbus voor 90 personen. De kostprijs is nog niet bekend, maar is maximaal 10 euro.
Vanaf heden kan je je hiervoor aanmelden via het volgende emailadres: vervoerhaagatletiek@ziggo.nl.
Laten we er weer een gezellig, sportief en sociaal dagje uit van maken. Wil je zeker zijn van een plekje in de bus, meldt je dan snel aan. VOL is VOL!!

Wacht ook niet te lang met inschrijven voor één van de afstanden, want ook hier geldt “vol is vol!! Ga hiervoor naar de site van Midwinter Marathon Apeldoorn.

6 clubrecords en vele podiumplaatsen Try out games Apeldoorn

Op zondag 3 december 2017 vonden de Try out games bij Omnisport te Apeldoorn plaats.

Haag atletiek was goed vertegenwoordigd bij de Try out games. Er namen 25 atleten van Haag atletiek (variërend van senioren tot junioren C) aan de wedstrijd deel.

In de sfeervolle ambiance van Omnisport werden er door de Haag atleten geweldige prestaties neergezet. Maar liefst 6 clubrecords werden verbroken en vele podiumplekken werden door de Haag atleten veroverd.

De hoogtepunten:

Ama van Bussel (MJC) liep mee in de series 60m (MJB) in een tijd van 7,83 een nieuw clubrecord en pr voor Ama. Ama verbrak hiermee het oude clubrecord van 7,94 (MJB) van Angelique Banket daterend uit 08-02-1992, alsmede het oude clubrecord van 8,14 (MJC) van Renee Dekkers en Dewi Lafontaine. Met de gelopen tijd van 7,83 legt Ama beslag op de 11e plaats op de aller tijden ranglijst. Een ongekende prestatie. Zeker daar Ama nog niet zo lang lid is van Haag Atletiek en dit pas haar 1e wedstrijd was voor Haag. Ama liep in de finale 60m in 7,92 uiteindelijk naar de 2e plaats, waarin zij net een fractie langzamer was dan in de series. Lees meer