NK Meerkamp Junioren 2018

speerwerp_illustratie

foto: Fred Kramer

Op 2 en 3 juni 2018 organiseren de Atletiekunie en Haag Atletiek het Nederlands Kampioenschap Meerkamp Junioren A/B 2018 en een Bijprogramma.
Hier vindt u informatie voor atleten, over verkeershinder op deze dagen en een oproep voor vrijwilligers.

Na afloop van de wedstrijd zal op deze pagina een link naar foto’s geplaatst worden. Als er nieuws is over het NK of over het Bijprogramma zal dat hier gepubliceerd worden.

Atleten NK Meerkamp Junioren
Deelnemers vinden alle informatie binnenkort in het Informatiebulletin. Inschrijven voor het NK Meerkamp Junioren 2018 kan van 1 april 2018 tot 13 mei 2018, 23:59 uur via Atletiek.nu.
Bij inschrijving verklaar je dat je akkoord gaat met het wedstrijdreglement van de Atletiekunie.

Het voorlopig chrono vind je hier.
Het definitieve chrono vindt je hier spoedig na de screening op 17 mei 2018.
De wedstrijdbepalingen vind je hier.

Heb je nog vragen? Mail dan naar caehaagatletiek@gmail.com.

Bijprogramma
Tijdens het NK Meerkamp Junioren 2018 vinden ook andere wedstrijden plaats. Dat zijn:

  • zaterdag 2 juni: sprinttweekamp voor junioren C/D (80/100m en 150m)
    werpdriekamp voor junioren A/B (kogel, speer en discus)
  • zondag 3 juni sprinttweekamp voor junioren A/B (100m en 200m)
    springtweekamp voor junioren C/D (hoog en ver)

Het aantal deelnemers is beperkt. De deelnemers worden geselecteerd op basis van het moment van inschrijving. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.
Inschrijven voor het Bijprogramma kan van 1 april 2018 tot 13 mei 2018, 23:59 uur via Atletiek.nu, zaterdag en/of zondag.

Verkeershinder
Op 2 en 3 juni is een deel van de Sportlaan afgesloten. Reizigers uit het zuiden zullen daar hinder van ondervinden. Op http://www.kijkduinhoutrust.nl/ staat een meer informatie met omrijroutes. Flyer met overzicht afsluitingen.

Vrijwilligers
Voor de organisatie van het Nederlands Kampioenschap en het Bijprogramma zijn veel vrijwilligers nodig, ruim 80 per dag.
Een vrijwilliger hoeft geen kennis van baanatletiek te hebben, want er zijn allerlei klussen, zoals het smeren van broodjes, koerierswerk en nog veel meer.
Als je je nog niet hebt aangemeld, wil je dat dan alsnog doen via caehaagatletiek@gmail.com, of op het aanmeldingsformulier op het prikbord in de kantine van Haag Atletiek.