Clubkampioenschappen 2017

sprint_startZaterdag 30 september en zondag 1 oktober organiseert de CAE van Haag Atletiek de traditionele clubkampioenschappen, editie 2017. We zijn verheugd over het toenemende aantal deelnemers aan deze wedstrijd!

Echter, dat betekent ook dat iedereen zorgvuldiger moet omgaan met afspraken om deze wedstrijd voor de jury, toeschouwers, deelnemers en wedsecretariaat aantrekkelijk te houden.

In dit schrijven geven wij de aangepaste regels voor inschrijving aan en leggen we de regels omtrent de meerkamp en het clubkampioenschap uit.

De inschrijving: Inschrijven voor de meerkamp gaat via www.atletiek.nu. De inschrijving is inmiddels open en sluit zaterdag 23 september om 24.00 uur.
Aan de hand van het aantal inschrijvingen op dat moment gaan wij het chrono maken/aanpassen en zullen we per categorie een maximum aantal deelnemers aangeven. Vanaf 24 september is er nog maar een beperkte mogelijkheid tot inschrijven. Dat staat dan aangegeven op www.atletiek.nu. Wil je zeker zijn van deelname? Schrijf dan uiterlijk 23 september in!!

De meerkamp en het clubkampioenschap: De CAE volgt voor het clubkampioenschap het wedstrijdreglement van de atletiekunie. Dat reglement kunnen jullie vinden op de site van de atletiekunie.
Artikel 200 (Meerkampen Sen/Ab jun.), artikel324(CD jun.) en artikel 312(Masters) zegt daarover ondermeer het volgende;
Het is een atleet, die op een van de looponderdelen niet poogt te starten of geen poging doet op een van de technische onderdelen, niet toegestaan op de volgende onderdelen uit te komen. Hij wordt geacht de wedstrijd te hebben verlaten. In de einduitslag zal zijn naam derhalve niet voorkomen. (deze regel geldt overigens niet voor de Masters)

De CAE zal de jury dus vragen te vermelden of er sprake is van DNS(niet starten) of DNF(niet finishen). Als je dus, bv.,  inschrijft voor de meerkamp en je doet alleen de zaterdag mee, dan vervallen al je prestaties van die dag.
Voor diegenen die van plan zijn om aan een paar onderdelen van de meerkamp mee te doen, adviseren wij een mail te sturen aan; hansverroen@planet.nl of jaanlima@kpnmail.nl(Liesbeth).
Wij zorgen ervoor dat je voor losse onderdelen kunt inschrijven waardoor je prestatie behouden blijft.(bv voor de ranglijsten)

Met vriendelijke groet, namens de CAE,

Liesbeth vd Heuvel
Hans Verroen

Chronologisch overzicht