Fysiotherapeuten

Bij de vereniging lopen diverse fysiotherapeuten die hun diensten aanbieden. We vermelden hier een aantal van hen met daarbij de contactgegevens voor vragen of het maken van een afspraak. 

Al in de jaren 90 zijn Haag Atletiek leden Liliane Mandema en Hans Koning (Praktijk voor fysio- en manuele therapie in de Prins Hendrikstraat) gestart met advies en behandeling van blessures. Zowel baan- en wegatleten als recreatielopers kunnen zich bij hen melden. Merijn Scheepers heeft zich bij hen gevoegd. Contact via blessurespreekuur of www.fysiotherapiepraktijk.nl.

Tjitte Kamminga, zelfstandig fysio- en manueel therapeut en docent fysiotherapie aan de Hogeschool in Leiden. Hij is auteur van de boeken ‘Hardlopen zonder blessures’ en ‘De nieuwe warming-up’, waarin hij alternatieven biedt voor het gangbare ‘rekken en strekken’. Contact via www.tjittekamminga.nl.

Jos Ghijsels, fysiotherapeut en eigenaar van JGFysio verbonden aan voetbaltopklasser SVV Scheveningen. Naast fysiotherapeut ook docent bewegingsonderwijs op SBO De Haagse Beek. Kijk voor meer info en contactgegevens op www.jgfysio.nl.

FysiOK is sponsor van de vereniging en enkele topatleten waaronder Khalid Choukoud. FysioOK heeft vestigingen in Den Haag, Zoetermeer en Naaldwijk en is er voor alle sporters. Kijk voor meer info en contactgegevens op www.fysiok.nl.