Zier Running Lenteloop 2016

Foto : Jeroen Tibbe

Foto : Jeroen Tibbe

Alweer voor de vijfde maal organiseert Haag Atletiek in samenwerking met Zier Running de Lenteloop, dit jaar op zondag 17 april 2016.

Deze loop start en eindigt op onze atletiekbaan en loopt over een afwisselend parcours door de duinen. De lopers kunnen kiezen tussen 5km en 10km.

Voor de kinderen is er gedacht aan een Kids Run van 1 km, die op het terrein van de atletiekbaan blijft. Ouders mogen daarbij hun kinderen begeleiden (en hoeven zich daarvoor niet apart in te schrijven).

Het programma is als volgt:

10:30 uur:  Start Kids Run
11:00 uur: Start 5 km en 10km

Link naar het parcours:  http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1725345

Voorinschrijven is tot en met woensdag 13 april mogelijk via het onderstaande formulier of via www.inschrijven.nl. Het inschrijfgeld bij voorinschrijving bedraagt €3,00 en wordt dit jaar automatisch afgeschreven. We hopen dat de afhandeling aan de balie daardoor dit jaar wat sneller verloopt.

Nainschrijven is mogelijk op de dag zelf tot 15 minuten voor de wedstrijd. Bij nainschrijven betaal je €4,00 (contant en liefst gepast te voldoen)

Vanzelfsprekend kan je gebruik maken van onze kleedruimtes en douches. De kantine is voor en na de wedstrijd geopend voor een snack of een (warm of koud) drankje.

Graag tot 17 april!

(mocht je het formulier niet zien of werkt het niet goed, gebruik dan deze link)