Privacy bij HAAG Atletiek

In onze privacyverklaring wordt omschreven voor welke doeleinden HAAG Atletiek welke persoonsgegevens verwerkt, wie deze persoonsgegevens eventueel van Haag Atletiek ontvangt, hoe lang de gegevens worden bewaard, en welke rechten betrokkenen hebben, conform de eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming.

Klik hier voor de privacy verklaring van HAAG Atletiek.

Records bij de 3e editie van de coopertest

Op 6 juni werd onder schitterende omstandigheden de 3e editie van de coopertest georganiseerd.In de serie van 19.45 uur werden de meeste meters gelopen. Issam Er-Rabhi kwam tot 3580 meter, gevold door Jeffrey van Noordwijk met 3566 meter en Jesse van Straaten met 3540 meter.
Bij de records zijn er sinds 6 juni veranderingen opgetreden. 
De volgende coopertest is op 8 augustus. De inschrijving is inmiddels geopend op http://www.haagcoopertest.nl/inschrijven.html

Verslag dag 2 NK Meerkamp junioren

Foto Jeroen Tibbe

Op dag 2 van de NK meerkamp waren de omstandigheden een stuk beter dan op de eerste dag. Helaas nog steeds wind tegen op de sprintonderdelen, maar met de hele dag zon waren de omstandigheden ideaal voor goede atletiekprestaties. Voeg daarbij de strakke organisatie die Haag Atletiek neerzette en de ruimte die de coaches kregen om hun atleten bij te staan, waardoor op dag 2 een ideale meerkampsfeer ontstond. Lees meer

HAAG-oogst bij NK masters: 2 goud, 3 zilver en 1 Nederlands record.

Het NK masters in Gouda was over drie dagen geprogrammeerd. Op vrijdag was Wynfrith Meijwes als jonge 35-er het eerst aan de beurt. Hij liep zijn 5000m in 15.42,91min en kreeg hiervoor de zilveren medaille omgehangen.Zaterdag waren de polsstokhoogspringers aan de beurt. Bij de M35 maakten Maikel Schouten en Ronald Meijer hun NK masterdebuut. Maikel evenaarde zijn p.r. en sprong een mooie 4.01m, goed voor zilver. Ronald, die lid van HAAG Atletiek is, maar zijn wedstrijdlicentie via zijn oude club  Altis heeft, won de wedstrijd met een sprong van 4.41m.

Lees meer