Oud Haag atleet Rutger Kramer overleden

Deze week bereikte ons het verdrietige nieuws dat oud Haag atleet Rutger Kramer (42) overleed als gevolg van een verkeersongeval. Rutger heeft bij verschillende loopgroepen meegedaan en was op de baan op de middellange afstanden actief. Na zijn verhuizing naar Pijnacker ging Rutger Kramer bij De Koplopers trainen. Lodewijk van Dongen herinnert Rutger als “een goede, intelligente loper die geregeld podiumplaatsen behaalde en hij was een heel vriendelijk mens”. We wensen Rutger’s geliefde, zijn kinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte.

Oproep verkiezingen ledenraad 2019. Breng je stem uit!

LedenraadOp 31 december 2018 treden 7 leden van de ledenraad af. Inmiddels hebben zich meer dan 7 kandidaten gemeld. Dat betekent dat we verkiezingen moeten houden.
Vandaag krijgen alle leden die op 1 januari 2019 12 jaar of ouder zijn een e-mail een oproep te gaan stemmen op één van de kandidaten.
In de oproep wordt beschreven wie mag stemmen, wanneer je kunt stemmen en hoe je kunt stemmen. Ook is er een stembiljet als bijlage meegezonden.
In deze KANDIDATENLIJST presenteren de kandidaten zich.
De leden waarvan bij de ledenadministratie geen e-mail bekend is, krijgen morgen de oproep per post thuis.

Contributiebedragen voor 2019 vastgesteld.

De Ledenraad heeft op 29 november 2018 de contributie voor 2019 vastgesteld.
De contributie wordt voor alle ledencategorieën met 2 euro per jaar verhoogd.
KLIK HIER voor het overzicht en verdere informatie.

In de loop van januari 2019 worden de contributiefacturen naar alle leden verzonden. Tot die tijd nog niet tot betaling overgaan.
Ruim 900 leden hebben een machtiging voor automatische incasso afgegeven. Dit is een enorme verlichting voor de ledenadministratie.
Heb je dit nog niet gedaan, download dan dit machtigingsformulier en lever het in bij de ledenadministratie.

 

Inschrijving CPC trainingen voor ‘niet leden’

Op zaterdag 8 december starten voor ‘Niet-leden’ van Haag Atletiek de trainingen voor de City-Pier-City 2019 bij HAAG Atletiek. Ervaren trainers begeleiden lopers die 10 kilometer of de halve marathon willen lopen tijdens de CPC op zondag 10 maart 2019. Inschrijven voor de trainingen is vanaf nu mogelijk. Klik HIER voor alle informatie over dit trainingsproject en het inschrijfformulier.