Inschrijven trainingsweekend loopgroepen 2018

Ja, ja. Ook dit jaar wordt er voor de loop- en fitwalkgroepen van Haag atletiek een trainingsweekend georganiseerd en wel van 9 t/m 12 november 2018.
De locatie is dit keer Landal Miggelenberg in Hoenderloo. Lekker trainen, crossen, wandelen, fietsen over de Veluwe en gezellig samen eten.
De inschrijfformulieren hangen al op het mededelingenbord bij de ingang van ons clubhuis.
Alle benodigde informatie vind je HIER.

Je kunt je al inschrijven voor HAAG Jeugdkamp Herfst 2018!

 

 

 

 

 

Hallo pupillen & junioren, ouders en verzorgers van,

We zijn alweer een tijdje bezig, en we hebben weer een locatie weten te vinden waar we ons jaarlijkse Haag Atletiek jeugdkamp kunnen beleven. Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer herfstvakantie. Dit jaar gaan we naar “Groepsaccomodatie de Hooge Haer” in Drente. Het kamphuis, ligt in een bosrijke omgeving, en beschikt over veel buitenruimte met , tafeltennistafel & voetbalveld.  Om een indruk te krijgen kan je kijken op www.stayinlhee.nl  Wij zijn er al helemaal klaar voor, het enige wat ontbreekt zijn jullie!

We vertrekken maandagochtend 22 oktober en komen vrijdagmiddag 26 oktober weer terug. De hele week zit vol met leuke activiteiten en er is dit jaar wéér een tof kampthema bedacht!

Alle jeugd vanaf pupillen AB t/m junioren welke lid zijn van Haag Atletiek kunnen zich inschrijven. De organisatie van het kamp is in handen van Rob de Does & Ayk van der Stadt. De leiding bestaat verder uit ervaren jeugdtrainers en enkele ouders van jeugdleden.

Inschrijven kan door middel van het invullen van het digitale formulier. Dit kunt u doen door op onderstaande link te klikken.

inschrijfformulier

Lees meer

Individuele resultaten van de 9-uurs estafette

Je mag dan in een team hebben meegedaan, maar als rechtgeaarde atleet knaagt natuurlijk altijd de vraag: maar hoe heb IK het eigenlijk gedaan? Je kan dat nu terugvinden in deze individuele resultaten:

In dit overzicht kan je zien hoeveel rondjes je hebt afgelegd, hoeveel tijd je hebt doorgebracht op het parcours en wat daarmee je gemiddelde ‘snelheid’ (in minuten per km) is geweest. En hoe je daarmee scoort tussen alle andere deelnemers.

Voor wie al zijn rondetijden wil weten en daar misschien nog verder mee wil rekenen, is er deze Excel sheet. Veel plezier!