Testwedstrijden Haag Atletiek op zondag 31 maart.

Het NK indoor, met mooie prestaties van onze junioren én senioren, net voorbij en dan wordt het tijd om langzaamaan naar het outdoor seizoen te kijken.
Traditioneel organiseert de CAE de testwedstrijden bij Haag Atletiek en die staan voor zondag 31 maart op de kalender. De inschrijving is inmiddels open
en sluit op vrijdag 22 maart. Hier kun je inschrijven.
Pupillen doen een meerkamp. Junioren, senioren en masters kunnen voor maximaal 4 nummers inschrijven. De regels rondom de inschrijven lezen jullie hier.
Lees ze aandachtig, dat voorkomt teleurstellingen en vooral; schrijf bijtijds in! Uiterlijk vrijdag 22 maart!

2 pupillen van Haag goed gepresteerd bij het NK indoor

Tijdens de tweede dag van het NK indoor te Apeldoorn, op 17 februari, heeft Aaliyah Azerki zich laten zien op de 600 meter. Onder het toeziend oog van o.a. vele topatleten, heeft zij met een tijd van 1:57,63 ze het clubrecord 600 meter indoor van 2:00,29 uit 2016 weten te verbreken. Ook Sergio Koeiman heeft een knappe prestatie geleverd met een mooie tijd van 1:59,88. Heel goed gedaan toppers!

Goud voor HAAG atleten Elstbeth Ciesluk en Tony van Diepen bij NK Indoor

Foto: Erik van Leeuwen

Vooraf twijfelde Elsbeth Ciesluk of ze bij het NK Indoor de 800 of de 3000 meter zou lopen. Het werd de langste afstand en met succes! De atlete van HAAG Atletiek pakte overtuigend het goud.

Na een winter met veel blessures stond Elsbeth nu fit aan de start van het NK Indoor. Op de 3000 meter heeft ze de tweede kwalificatietijd en een goede kans om een medaille te pakken. Lees meer

Tweede vertrouwenscontactpersoon bij Haag Atletiek

Conny de Jong en René Kropman

Op 21 januari heeft het bestuur, met instemming van de ledenraad, René Kropman aangesteld als tweede vertrouwenscontactpersoon (VCP).

‘Sinds 1992 ben ik lid van HAAG Atletiek. HAAG is een fijne vereniging, waar ik me erg thuis voel en met plezier kom sporten. Ik vind het belangrijk dat anderen dat ook kunnen en zich veilig voelen binnen onze vereniging. Vandaar dat ik mij, naast Conny de Jong, inzet als VCP binnen HAAG.’

René Kropman
E-mail kropking@ziggo.nl
M         06-52055342

Meer informatie over de vertrouwenscontactpersonen lees je HIER.

Nederlands kampioen op de meerkamp bij de ab junioren

Gaby kampioen

Afgelopen weekend hebben de jongens van HAAG laten zien dat wij bij HAAG geen meerkamptalent tekortkomen. Mark van der Linden, Gaby Emmanuel, Jonathan Pronk en Benjamin Coolen stonden zaterdagochtend aan de start van de NK Meerkamp in het Omnisport in Apeldoorn.

De Jongens Junioren B Mark, Gaby en Jonathan moesten ‘s-ochtends vroeg al om 8:20 melden voor de 60m sprint. De drie snelheidsduivels scheurde over de streep in 7,40 (Mark), 7,19 (Gaby) en 7,30 (Jonathan). Met een nieuw persoonlijk record nam Gaby de leiding in het puntenklassement met Jonathan en Mark op een derde en vijfde plek resp. Na de 60m sprint moesten de Jongens B meteen door naar het verspringen om in drie pogingen hun beste prestatie neer te zetten. Gaby sprong 6,11 meter ver en verloor daarmee de leiding aan Marnix Kolkman (AV Edam) die een sprong van 6,76m leverde. Jonathan sprong 6,48m en Mark 6,03m. Lees meer