Hitte op de vlucht voor de coopertest

coopertestPrecies op tijd was de hitte verdwenen en waren er 8 augustus bijna ideale omstandigheden voor de 4e coopertest van dit jaar.
Als extra service was er een waterpost opgesteld waarbij het mooi was op te zien hoe de verantwoordelijke man, Lodewijk van Dongen, druk in de weer was om de atleten van water te voorzien.
In de serie van 19.45 uur werden in 12 minuten de meeste meters afgelegd.
Bram van Dongen was de nummer 1 en zette zijn PR scherper met een afstand van 3674 meter.
De 2e plek was voor Albert-Jan Groen met 3650 meter. Ook voor hem een nieuw PR.
Ook de 3e plek was goed voor een nieuw PR; Jesse van Straaten kwam tot 3577 meter.
Voor alle uitslagen zie: http://www.haagcoopertest.nl/uitslag.html.
De volgende coopertest is op woensdag 5 september. De inschrijving is inmiddels geopend op: http://www.haagcoopertest.nl/inschrijven.html

Netwerkborrel ondernemers

Ben jij zelfstandig ondernemer en sport je bij Haag Atletiek of ben je zelfstandig ondernemer en op een andere manier verbonden aan HAAG Atletiek, bijvoorbeeld via sponsoring? Dan hebben we je iets interessants te bieden!
HOW! (Haag Onderneemt/Werkt) organiseert op vrijdag 21 september om 16.30 uur een netwerkborrel in het clubhuis van HAAG Atletiek. Tijdens deze borrel is er de mogelijkheid om kennis te maken met andere sportieve ondernemers en kun je jouw zakelijk netwerk uitbreiden.
Meer informatie en aanmelden via de website: www.haagatletiek.nl/ondernemers/

Inschrijven trainingsweekend loopgroepen 2018

Ja, ja. Ook dit jaar wordt er voor de loop- en fitwalkgroepen van Haag atletiek een trainingsweekend georganiseerd en wel van 9 t/m 12 november 2018.
De locatie is dit keer Landal Miggelenberg in Hoenderloo. Lekker trainen, crossen, wandelen, fietsen over de Veluwe en gezellig samen eten.
De inschrijfformulieren hangen al op het mededelingenbord bij de ingang van ons clubhuis.
Alle benodigde informatie vind je HIER.

Je kunt je al inschrijven voor HAAG Jeugdkamp Herfst 2018!

 

 

 

 

 

Hallo pupillen & junioren, ouders en verzorgers van,

We zijn alweer een tijdje bezig, en we hebben weer een locatie weten te vinden waar we ons jaarlijkse Haag Atletiek jeugdkamp kunnen beleven. Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer herfstvakantie. Dit jaar gaan we naar “Groepsaccomodatie de Hooge Haer” in Drente. Het kamphuis, ligt in een bosrijke omgeving, en beschikt over veel buitenruimte met , tafeltennistafel & voetbalveld.  Om een indruk te krijgen kan je kijken op www.stayinlhee.nl  Wij zijn er al helemaal klaar voor, het enige wat ontbreekt zijn jullie!

We vertrekken maandagochtend 22 oktober en komen vrijdagmiddag 26 oktober weer terug. De hele week zit vol met leuke activiteiten en er is dit jaar wéér een tof kampthema bedacht!

Alle jeugd vanaf pupillen AB t/m junioren welke lid zijn van Haag Atletiek kunnen zich inschrijven. De organisatie van het kamp is in handen van Rob de Does & Ayk van der Stadt. De leiding bestaat verder uit ervaren jeugdtrainers en enkele ouders van jeugdleden.

Inschrijven kan door middel van het invullen van het digitale formulier. Dit kunt u doen door op onderstaande link te klikken.

inschrijfformulier

Lees meer