HAAG masters op geslaagde medaillejacht bij NK masters

Paul Jurgen

Paul Jurgen, foto Els de Vries

Twaalf atleten van HAAG Atletiek kwamen in mei uit op het NK masters in Gouda. En hoe!

Op de wat koele vrijdagavond stonden er al vier aan de start. Michel van Osch (M70) begon met polshoog en pakte meteen een gouden medaille met 2.81 m endaarmee een verbetering van zijn Nederlands record. Kort daarna was het de beurt aan Maikel Schouten (M35) om goud te pakken met 3.61 m.

Lees meer

Clubhuis gesloten 23 mei na 20 uur

I.v.m. de gezamenlijke vergadering ledenraad en bestuur zal het clubhuis donderdag 23 mei vanaf 20:00 uur gesloten zijn.

Het clubgebouw is wel open voor alle leden die de vergadering willen bijwonen

Ben je geïnteresseerd in de onderwerpen die op de agenda staan vraag deze dan op via sechaag@gmail.com

De vergadering is toegankelijk voor alle leden, spreek- en stemrecht hebben de leden van de ledenraad. Wie dat zijn vindt je hier: Vereniging/Bestuur/ledenraad

HAAG Mannen Nederlands kampioen

NK Teams 2019Na 2015 en 2016 zijn de mannen van HAAG Atletiek in 2019 in Vught opnieuw Nederlands Kampioen Teams geworden. Het vrouwenteam werd 5e.
Podiumplaatsen op individuele onderdelen waren er voor Solomon Bockarie (2x goud), Yunes Stitan (brons), Denis Hanjou (zilver), Maurik de Groot (zilver), Barron de Groot Maizland (goud), Caspar Hattink (goud), Gabriel Emmanuel (brons), Fabian Florant (2x goud), Glenn Kunst (goud), Elsbeth Ciesluk (goud), Naomi Geleynse (brons), Tosca Smit (brons), Dara Obot (goud), Glenka Antonia (brons).

Alle uitslagen op www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/25466/

Wat een topprestaties! Van harte gefeliciteerd!

Woensdag om 18:45 uur worden onze helden gehuldigd.