Uilslagen coopertest van 7 augustus

Het verschil tussen nummer 1 en nummer 5 op de 4e coopertest van dit seizoen, was slechts 20 meter. Dit geeft wel aan dat het een spannende strijd was. Maikel van Gemert wist met 3540 de meeste meters af te leggen in 12 minuten. Hilde Pape zette een PR neer van 3268 meter en gaat hiermee in haar categorie aan de leiding.

Voor alle uitslagen, zie http://www.haagcoopertest.nl/uitslag.html.

De volgende coopertest is op woensdag 4 september; inschrijven is mogelijk via http://www.haagcoopertest.nl/inschrijven.html

Trainen voor en tijdens de ASICS NK Atletiek 2019

In verband met de voorbereidende werkzaamheden is het vanaf woensdagochtend 23 juli niet meer mogelijk om op de baan te trainen.
Let op: dinsdag kan er op de baan geen polsstokhoog meer worden gesprongen.
Je kunt nog wel verzamelen in het clubhuis om buiten de baan te gaan trainen. Vanaf vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli is ook dat niet meer mogelijk, de baan en het clubhuis zijn dan alleen nog beschikbaar voor de ASICS NK Atletiek!

Fabian Florant …. Ambassadeur van de ASICS NK Atletiek

De NK op Haag Atletiek. Een droom die uitkomt

Ik ben er 100% klaar voor. Kom je kijken eind juli?

De beste atleten van Nederland strijden om de medailles. Beleef dat mee!

Winnen. Dat is mijn doel op de NK!

 

fotograaf Ruud van Bragt

Van 25 tot en met 28 juli is Haag Atletiek aan de Laan van Poot het episch centrum van Atletiek Nederland. De Nederlandse Kampioenschappen vinden dan plaats (net als in 2020) bij Haag Atletiek. Met een bijzondere openingsavond op de 25e in het centrum van de stad. Fabian Florant, lid van Haag Atletiek, sportambassadeur van Den Haag is ook dé ambassadeur van dit toernooi. We gingen bij hem langs en spraken met hem over dit prachtige toernooi.

De NK staan voor de deur. I’ll be ready to defend my title! Dat zeg je op je Instagram account. Ben je er echt 100% klaar voor?
“Zeker, ik ben 100% klaar voor deze kampioenschappen en ik kijk er enorm naar uit. Het is mijn doel om als ambassadeur van Den Haag zowel het hink-stap-springen als het verspringen te winnen. Ik heb er zin in!” Lees meer