Avondinstuifwedstrijd op 17 mei a.s.

Op vrijdagavond 17 mei kunnen de junioren en senioren vanaf 18.30 uur meedoen aan een instuifwedstrijd. Masters mogen inschrijven bij de senioren. Meer informatie vindt je hier. Inschrijven kan via deze link.

We hebben bij de looponderdelen de sprint, de 400m, de 800m en de steeple op het programma staan. Verder staan de volgende technische onderdelen gepland: Polsstokhoogspringen, verspringen (alleen junioren CD), hoogspringen (alleen junioren AB en senioren) en speerwerpen.

Voorinschrijven wordt zeer op prijs gesteld en kan tot 16 mei 22.00 uur.

Verslag 1e competitiewedstrijd C/D Junioren bij AV de Spartaan

Nieuw Clubrecord MJD Speerwerpen 400gr

Op een ietwat koude zaterdag vond op 6 april 2019 de 1e competitiewedstrijd voor de C/D Junioren bij AV de Spartaan te Lisse plaats.
De 1e grote wedstrijd na het indoorseizoen en een mooie gelegenheid voor de atleten om de goede prestaties en vorm van het indoorseizoen door te trekken naar het outdoor seizoen.
Onder luide aanmoediging van de meegereisde, coaches, ouders & supporters werden er weer uitmuntende prestaties door de junioren neergezet.
De MJD legden met een puntentotaal van 5801 punten beslag op de 1e plaats in hun poule en staan landelijk 11e in de competitie.
De MJC werden 2e in hun poule met een puntentotaal van 6299 punten en staan landelijk 7e In de competitie. Lees meer