Is een voedingssupplement hetzelfde als doping?

Wil jij antwoord op deze en andere vragen over doping? Kom dan op donderdag 7 december om 19.30 uur naar het clubhuis van HAAG Atletiek voor een clinic over doping.

De clinic ‘Atletiek gewoon schoon’ wordt georganiseerd in samenwerking met de Atletiekunie. In de clinic wordt uitleg gegeven over:
– wat is doping?
– hoe gaat een dopingcontrole in zijn werk?
– hoe voorkom je een onbewuste dopingovertreding?
– de Dopingwaaier App
– 100% Dope Free

Voor wie? Alle atleten (vanaf ± B-junioren) die meer over dit onderwerp willen weten, hun trainers, begeleiders, ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom. En ook de atleten van het Silicon Talententeam nodigen wij graag uit voor deze interessante informatieavond.

Wanneer? De clinic ‘Atletiek, gewoon schoon’ vindt plaats op donderdagavond 7 december om 19.30 uur in het clubhuis.

Atletiek is bewegen in haar puurste vorm Atletiek vertegenwoordigt bewegen en sport in haar puurste vorm: lopen, springen en werpen. Het gaat erom dat je presteert en jezelf verbetert op basis van je talent en een goede training. De regels van atletiek zijn eenvoudig, geven gelijke kansen voor iedereen.

Met ‘Atletiek, gewoon schoon’ laten we zien dat een schone atletiek de enige manier is om het beste uit jezelf te halen, ongeacht je niveau. Wil jij tips voor een schone sport? Kijk op de website van de Dopingautoriteit bij ‘sport is te mooi voor doping’