Trainingen Haag Atletiek CPC voor de 10 en 21 kilometer

Op zaterdag 9 december 2017 starten, uitsluitend voor NIET-leden van HAAG Atletiek, de trainingen voor de City-Pier-City 2018 bij HAAG Atletiek. Ervaren trainers begeleiden lopers die 10 kilometer of de halve marathon willen lopen tijdens de CPC op zondag 11 maart 2018. Inschrijven voor de trainingen is vanaf nu mogelijk.

De trainingen van HAAG Atletiek zijn op zaterdagochtend om 9.30 uur en maandag en woensdagavond om 19.15 uur. Er wordt volop gebruik gemaakt van strand, duinen en verkeersluw gebied in de buurt van het sportcomplex aan de Laan van Poot.

Voor deelname aan de loopgroepen voor de 21 kilometer moet men over een redelijke basisconditie beschikken. Verwacht wordt dat deelnemers een afstand van 5 kilometer in 30 minuten kunnen lopen. Anders wordt aangeraden voor de 10 km te kiezen.

Compleet pakket
Voor het inschrijfgeld van 70 euro (exclusief inschrijven CPC) krijgen deelnemers naast de vele trainingen nog een uniek HAAG Atletiek T-shirt en kan men gebruikmaken van alle faciliteiten. Er is voldoende douche- en kleedruimte en in het clubgebouw van HAAG Atletiek is het na de training prettig napraten.

Inschrijven kan via deze link: https://inschrijven.nl/formulier?id=2018031108225&ag=j&tl=nl

Doe het snel want het aantal plekken is beperkt.

Voor meer info kan ook telefonisch contact worden opgenomen met Carel Knoester, 06 23273997, of een mailtje naar cpchaagatletiek@ziggo.nl

Download info-poster HAAG-CPC-trainingen.