Vacature: Trainerscoördinator recreatie

Haag atletiek is voor de trainers van de recreanten op zoek naar een coördinator voor gemiddeld 2 uur per week.

Wat ga je doen?
Als coördinator zorg je voor de coördinatie van de recreantentrainers. Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor de trainers en bestuur en behartigt hun belangen. Je bewaakt dat de loopgroepen in evenwicht zijn wat betreft niveau en groepsgrootte. Ook bevorder je de doorstroming tussen de groepen onderling. Verder deel je na de warming-up de groepen in en regel je invaltrainers, als er een tekort aan is. Tot slot hou je het trainerscorps in stand door actief te werven en verzorg je formeel de opvang, indeling en begeleiding van nieuwe leden.Wat moet je kunnen?
Heb je verstand van trainingen geven? Kun je goed met mensen omgaan? Ook als ze soms een tikje eigengereid zijn? Ben je enigszins vaardig op papier en heb je geen bezwaar om zitting te nemen in de Technische Commissie Loopgroepen (TLC)? Dan is deze vacature wat voor jou! De TLC vergadert eenmaal per 6 weken op maandagavond 21.00 uur.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en draag je Haag een warm hart toe? Aarzel dan niet en neem contact op met Frits Maas voor meer informatie. Hij is bereikbaar via 06-42895598 of saammaas@xs4all.nl

We hopen snel van je te horen!