HAAG masters Nederlands kampioen 4 x 100m

NK Estafette 2017 HAAG Atletiek met medailleEen van de leukste wedstrijden van het jaar is de traditionele seizoensafsluiter; het NK Estafette bij AV Startbaan in Amstelveen. Dit jaar zijn ook de Masters estafettes aan het programma toegevoegd en de mannen van HAAG grepen direct hun kans.

De HAAG Atletiek Masters pakten twee weken geleden overtuigend het zilver bij de Masters competitiefinale, mede dankzij een knallende 4 x 100m estafette. De 46.74s was toen goed voor een nieuw clubrecord M35 en de snelste tijd van de dag. Op dit NK Estafette mochten onze HAAG Masters dan ook niet ontbreken.

Kampioen en clubrecord

Vanwege een lang geplande verhuizing kon er helaas geen beroep gedaan worden op slotloper Maikel van Gemert. Dankzij sprinttrainer Paul Wernert werd snel vers bloed aangeboord in de van Ciko’66 overgekomen Gurmukh Sahans. Afgelopen week werd hij ingewerkt en niet zonder resultaat! Jordi Mimbrero, Ewout Pieters, Philip van Wijngaarden en Gurmukh Sahans kroonden zich overtuigend tot Nederlands Kampioen op de 4x100m. Ook het clubrecord werd weer aangescherpt tot 46.59 s.

Bekijk hier alle uitslagen van het NK Estafette 2017.