NK Meerkamp Junioren AB

meerkampster speerwerpOp 2 en 3 juni 2018 organiseren de Atletiekunie en HAAG Atletiek het Nederlands Kampioenschap Meerkamp Junioren A/B. Per groep doen de beste 16 meerkampers van Nederland mee.
De jongens werken een volledige tienkamp af: 100m, ver, kogel, hoog, 400m, 110mh, discus, polshoog, speer en 1500m; de meisjes een zevenkamp: 100mh, hoog, kogel, 200m, ver, speer en 800m. Wij verwachten tussen de deelnemers heel wat atleten in het Haagtenue.


De wedstrijden beginnen zaterdagochtend 2 juni. Vroeg in de avond van zondag 3 juni worden de beste meerkampers gehuldigd.

Meer informatie voor de deelnemers verschijnt hier voor 1 april 2018.

Haagatletiek zoekt nog vrijwilligers. Een vrijwilliger hoeft geen kennis van baanatletiek te hebben, want we hebben voor allerlei klussen vrijwilligers nodig, zoals het smeren van broodjes, het begeleiden van de dopingarts, koerierswerk en nog veel meer.

Heb je je nog niet hebt aangemeld, doe dat dan alsnog via jury@haagatletiek.nl, op het aanmeldingsformulier op het prikbord in de kantine, of bij Edgar Timmers, Liliane Mandema, Marleen Westhoff of Henk Verploegh. Graag zo spoedig mogelijk.