Bereikbaarheid

Locatie: Onze vereniging is gelegen aan het sportpark “Laan van Poot” ter hoogte van de Oude Buizerdlaan. Zie Haagatletiek.nl/web/lokatie,

Verkeershinder: Op 20 mei 2017 is de Raamweg in Den Haag afgesloten. Zie voor omleidingsroutes Raamwegdenhaag.nl.!

Parkeren: Bussen kunnen geparkeerd worden op het parkeerterreintje bij de ingang van het sportpark. Auto’s kunnen worden geparkeerd op de – halve maanvormige – keerlus aan de kop van de Kwartel-laan (dus waar de Kwartellaan eindigt op de Laan van Poot), op de parkeerruimte op de Kwartellaan (tussen de Pauwenlaan en de Laan van Poot), alsmede aan de duinzijde van het gedeelte van de Laan van Poot dat is gelegen tussen de Kwartellaan en de Fuutlaan. Ook kan er geparkeerd worden op het parkeerterrein voor de Haagse Hogeschool voor Sport (eveneens aan de Laan van Poot). Auto’s kunnen ook geparkeerd worden op de Savornin Lohmanlaan aan de kant van de duinen en het hondenveldje (tussen de Laan van Poot en de Kraaienlaan).

Overigens zijn de mogelijkheden om te parkeren sterk afhankelijk van het weer. Als het strandweer is, dan is het erg druk aan de Laan van Poot.