Competitie

Finale B-competitie zondag 20 september

DEELNEMENDE PLOEGEN

Jongens Meisjes
1 AV ’56 1 De Spartaan
2 Haag Atletiek 2 AV ’40
3 Phanos 3 DEM
4 Spado 4 GAC
5 Prins Hendrik 5 Haag Atletiek
6 ARV Ilion 6 AV Lycurgus
7 AV 1923 7 ARV Ilion
8 PAC team 1 8 AV 1923
9 PAC team 2 9 Phanos
10 Almere ’81 10 PAC
11 Ciko ’66 11 Ciko ’66
12 Leiden Atletiek 12 Leiden Atletiek

INSCHRIJVEN

Inschrijvingen dienen uiterlijk maandag 14 september 2015 om 23.59 uur te zijn ingevoerd in www.atletiek.nu. Per atleet dient u te vermelden: onderdeel, beste prestatie en geboortejaar. Bij geen opgegeven prestatie wordt de atleet in de zwakste serie ingedeeld. Voor vragen kunt u een mail sturen naar: Liliane Mandema: fysio@ziggo.nl

N.B. : Wilt u ook de naam en het telefoonnummer opgeven van degene die bij afgelasting van de wedstrijd benaderd kan worden?

AANMELDEN JURYLEDEN

Alle deelnemende verenigingen moeten minstens een jurylid beschikbaar stellen. Voor een vlot verloop van de wedstrijd zou het fijn zijn als uw vereniging ook een 2e jurylid beschikbaar heeft.

De namen en juryfuncties van deze juryleden moeten uiterlijk maandag 14 september 2015 worden doorgegeven aan de jurycoördinator door een mail te sturen naar jury@haagatletiek.nl. Een toegewezen wedstrijdofficial is geen jurylid.

 MUTATIES

Wijzigingen in de ploegsamenstelling (maximaal 3) kunt u, bij voorkeur per email met een mutatieformulier, uiterlijk op vrijdagavond 18 september 2015, tot 20.00 uur doorgeven aan:

Liliane Mandema: fysio@ziggo.nl

 Wijzigingen kunnen niet meer op de dag zelf worden doorgegeven (tenzij goedgekeurd door de wedstrijdleider in geval van een blessure).

LOTINGEN

De lotingen van alle onderdelen zijn door het gebruikte wedstrijdadministratieprogramma uitgevoerd.

VERENIGINGSKLEDING

Juist omdat het bij deze competitiewedstrijd om een verenigingswedstrijd gaat, zal nauwlettend worden toegezien op het dragen van het verenigingstenue.

 SPIKES

Op de Sportpark Laan van Poot zijn spikepunten van maximaal 6 mm toegestaan.

 MATERIAALKEURING

Weging van eigen werpmateriaal vindt plaats:

van 10.15u – 10.30u

van 13.00u – 13.15u

van 14.15u – 14.30u.

Het werpmateriaal wordt na weging ingenomen. Het wordt weer ter beschikking gesteld zodra er ingeworpen kan worden.

Er is geen inwerpterrein beschikbaar.

MELDEN / DUBBELE ONDERDELEN

De deelnemers/deelneemsters dienen zich uiterlijk 15 minuten voor aanvang van hun nummer te (laten) melden bij de jury van het onderdeel.

Ook het tussentijds deelnemen aan een ander onderdeel dient bij de jury te worden gemeld. De scheidsrechter kan in een ronde de volgorde wijzigen, zodat een atleet in staat is om ook aan een ander onderdeel deel te nemen. De tijdens de afwezigheid verlopen beurt(en) volgens de jurylijst komen te vervallen en kunnen niet worden ingehaald.

AANVANGS- EN VERVOLGHOOGTEN

Hoogspringen meisjes                   1.10 m – 1.20 m – 1.25 m – verder met 5 cm;

Hoogspringen jongens                  1.20 m – 1.30 m – 1.35 m – verder met 5 cm;

Polsstokhoogspringen jongens      2.00 m – 2.20 m – 2.30 m – verder met 10 cm.

AANTAL POGINGEN

Bij verspringen en bij alle werponderdelen krijgen de deelnemers 4 pogingen.

PARKEREN

Auto’s en touringcars kunnen worden geparkeerd op de – halve maanvormige – keerlus aan de kop van de Kwartellaan (dus waar de Kwartellaan eindigt op de Laan van Poot), op de parkeerruimte op de Kwartellaan (tussen de Pauwenlaan en de Laan van Poot), alsmede aan de duinzijde van het gedeelte van de Laan van Poot dat is gelegen tussen de Kwartellaan en de Fuutlaan. Ook kan er geparkeerd worden op ons – kleine – parkeerterrein voor het Sportpark Laan van Poot en op het parkeerterrein voor de Haagse Hogeschool voor Sport (eveneens aan de Laan van Poot). Personenauto’s kunnen ook geparkeerd worden op de Savornin Lohmanlaan aan de kant van de duinen en het hondenveldje (tussen de Laan van Poot en de Kraaienlaan).

Overigens zijn de mogelijkheden om te parkeren sterk afhankelijk van het weer. Mocht het op 20 september strandweer zijn, dan kan het erg druk zijn aan de Laan van Poot.

OVERIGE ZAKEN

Op zondag 20 september 2015 wordt in Den Haag de Vredesmarathon gelopen. De route van de marathon loopt over de Laan van Poot en er staat een verzorgingspost bij de ingang van het sportpark. Het sportpark is echter goed bereikbaar. Wij verzoeken u rekening te houden met de marathonlopers.

Voor alle hier niet vermelde zaken gelden de regels van het Wedstrijdreglement en het Competitiereglement (versie 2014-2015).

Haag Atletiek wenst alle deelnemers een prettige wedstrijd en veel succes toe.