De grote clubactie

Op zaterdag 14 september 2019 is de Grote Clubactie gestart. Haag Atletiek doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is het aankleden van een jeugdhonk bij de nieuwe indoorhal die gebouwd gaat worden, en voor een bijzondere driewielfiets voor de kinderen van de RaceRunners.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Superloten: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via eenmalige machtiging of contant kopen. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! 

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com!
Help het doel van Haag Atletiek te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers .

Verkoop samen loten
Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor Haag Atletiek. Om kans te maken op een van de teamprijzen kijk je vanaf 14 september op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties en schrijf je je team in voor een van de verkoopwedstrijden!

We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd waarbij er o.a. gave clinics door topatleten voor jullie teams te winnen zijn en leuke prijzen voor diegene die de meeste loten hebben verkocht voor Haag Atletiek.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten en heb je al volle boekjes lever deze dan in en ontvang alvast voucher voor gratis dagjes uit van ons.
Jouw inzet is goud waard!

Namens de jeugdcommissie Nanne en Roos