Erelid en oud voorzitter Hans Koomen (92) overleden

Zaterdag 24 februari overleed op 92 jarige leeftijd ons erelid en voormalig bestuurslid (secretaris en voorzitter) Hans Koomen. Hans werd lid op 1 september 1940, dus was al 77 jaar lid. In 1957 werd hij voorzitter van onze roemruchte voorganger Vlug en Lenig. Die rol vervulde hij tot in 1967 en was een van de initiatiefnemers van de fusie van op dat moment de twee grootmachten in de atletiekwereld: Vlug en Lenig en De Trekvogels. Hans werd in 2013 nog voor ons clubblad geïnterviewd.

Fred van der Gon Netscher en ondergetekende interviewden Hans, een beminnelijk mens, naar aanleiding van het 100 jarig bestaan van onze vereniging.

Hans was mede namens de vriendschap met Huib en Pol van der Sluis betrokken bij het reilen en zeilen van de vereniging. Zo was hij een van de eersten die de felicitaties overbracht nadat het mannen clubteam  na een periode van bijna 60 jaar in 2015 weer Nederlands kampioen werd.

Het bestuur en al haar leden dankt Hans voor alles wat hij deed en betekende voor de vereniging en wenst familie, vrienden en kennissen sterkte.

Wim van Es, secretaris