Gezocht: juryleden en EHBO-ers

Grote gebeurtenissen werpen hun schaduw vooruit. Vandaar nu al jullie aandacht voor de komende jaren.

GEZOCHT: JURYLEDEN EN EHBO-ERS

In de komende jaren zullen door Haag Atletiek diverse wedstrijden georganiseerd worden, waaronder drie Nederlandse kampioenschappen. In 2018 staat het NK Meerkamp Junioren AB op de planning (2 en 3 juni) en in 2019 en 2020 zullen we het belangrijkste NK, het NK Senioren, gaan organiseren.

Voor alle wedstrijden die Haag Atletiek organiseert zijn juryleden nodig. Mocht je ons willen helpen bij het jureren van de wedstrijd, dan is dat mogelijk.  We zijn van plan om in februari/maart 2018 een jurycursus te organiseren. De cursus wordt bij Haag Atletiek gegeven door Fennie van Osch. De jurycursus bestaat uit twee zaterdagen van 10.00 tot 16.30 uur.

Het zou ook kunnen op één zaterdag en twee avonden van 19.00 tot 22.00 uur (dan wordt het waarschijnlijk een dinsdag- of donderdagavond ). De cursus is sterk op de praktijk gericht. Na het volgen van de cursus is het uiteraard nodig om met het geleerde ervaring op te doen. Dat kan tijdens de wedstrijden die Haag Atletiek in 2018 organiseert.

Heb je interesse, mail dan naar: jury@haagatletiek.nl of naar:  timnie@ziggo.nl.  De precieze data worden bepaald nadat we de aanmeldingen binnen hebben.

Tijdens elke baanwedstrijd bij Haag Atletiek is de inzet van EHBO-ers nodig. We merken de afgelopen tijd dat het  Rode Kruis steeds meer moeite heeft om ons hiermee van dienst te zijn. We zoeken daarom ook gediplomeerde EHBO-ers die gedurende een aantal dagen per jaar beschikbaar zijn. Heb je een geldig EHBO-diploma en wil je af en toe tijdens wedstrijden beschikbaar zijn, mail dan naar: jclubben@xs4all.nl