Het laatste rondje van Joop…

foto Fred van der Gon Netscher

Lieve sportieve leden van Haag Atletiek, wat hebben jullie op een werkelijk ongelofelijke en diep ontroerende wijze afscheid genomen van onze vader, Joop Teljeur. Wat een eerbetoon. Kippenvel en tranen kregen wij ervan.
Een laatste ronde op de baan vonden wij al heel bijzonder dat dat mocht en kon, maar wij hadden niet verwacht dat er zoveel leden speciaal naar de baan zouden komen om daarbij aanwezig te willen zijn.
Het was niet Joop ’s snelste rondje, maar wel de mooiste! Een mooier afscheid van zijn innig geliefde atletiekvereniging had hij zich niet kunnen wensen.
De haag van mensen rondom de baan met de afstandsborden, het prachtige bloemstuk, de mooie woorden van Carel Knoester en de minuut stilte. Het was allemaal zo indrukwekkend en op dat moment brak ook nog eens plotseling de zon door.
Wij hebben niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken die hierbij aanwezig waren en het georganiseerd hebben. Dat geldt ook voor de mensen die naar zijn afscheidsdienst op Ockenburg zijn gekomen. Hoe mooi en fijn was het voor ons dat Martin de Pater en Fennie van Osch zo warm en respectvol over hem spraken tijdens zijn afscheidsdienst.
Lieve mensen, we kunnen jullie niet genoeg bedanken voor het mooie afscheid dat jullie hem hebben gegeven.

Marianne en Jan, Conny en Joke