Junioren B/C (geboortejaar 2002/2005)

DSC_8270Na de junioren D stroomt iedereen door naar de C-junioren en daarna naar de B-junioren. In deze leeftijdscategorie wordt er specifieker en divers getraind op de volgende onderdelen:

* sprint

* hordentraining

* polsstokhoogspringen

* verspringen

* hoogspringen

* werpen

* meerkamp

* midden-lange afstand (Mila) (inclusief cross en duintraining)

Daarnaast is er specifieke krachttraining voor het werpen in het krachtcentrum.

Zie voor de trainingen en tijden de pagina over trainers en trainingen

Wedstrijden

De coördinator selecteert een aantal wedstrijden waar de C of B junioren aan mee kunnen doen. De atleten geven aan coördinator door aan welke wedstrijden ze mee willen doen. Inschrijvingen voor deze wedstrijden worden d.m.v. het lidmaatschap vergoed.

Proef trainen

Bij HAAG Atletiek kunnen kinderen die geïnteresseerd zijn in de atletieksport, een proefperiode van 4 weken kosteloos deelnemen aan trainingen. In deze periode van 8 trainingen komen alle disciplines aan bod om zo alle aspecten van de sport te proeven.

Inschrijfformulier

Kom dus gerust een paar trainingen vrijblijvend kennismaken. Om een goede opvang te waarborgen, verzoeken wij u het INSCHRIJFFORMULIER in te vullen.

HAAG Atletiek is een vereniging met veel leden en een continue aanloop van proefleden. Om dit enigszins overzichtelijk te houden hebben we ervoor gekozen om de proefperiodes te laten starten op iedere 1e maandag van de maand, durende tot het eind van de kalendermaand. Er zijn geen proeftrainingen in de maanden juli en augustus.

Lidmaatschap

Gedurende en na de proefperiode houdt de coördinator van de B/C-junioren contact met jou en/of ouders/verzorgers. Wil je daarna door, dan kun je lid van HAAG Atletiek worden. De kosten van het lidmaatschap vind je HIER. Je betaalt vanaf de maand dat het lidmaatschap in gaat.

Beëindiging lidmaatschap

Alle informatie betreffende beëindiging lidmaatschap LEES JE HIER.

Een opzegging van het lidmaatschap wordt altijd bevestigd.

Contact e-mailadres lidmaatschap/ledenadministratie: conhaag@gmail.com

Startdata proeftrainingen

Elke 1e maandag van de maand starten de nieuwe proefleden voor de introductie trainingen.

Kleding

Tijdens de trainingen wordt uw kind geacht kleding te dragen waarin hij/zij makkelijk in beweegt en schoeisel om op te kunnen rennen. Later kunt u altijd nog speciale hardloop kleding/schoeisel kopen. Wij trainen altijd door! Regen, wind of sneeuw. Zorg daarom in de winter voor warme kleding en eventueel droge kleding als het heeft geregend.

Ouders/verzorgers zijn van harte welkom tijdens de trainingen in onze kantine of rond de baan.

Vragen?

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen aan de B/C-junioren coördinator Hans Coolen: jeugdhaag@gmail.com