Junioren D

Junioren D (per 1 november 2018: geboortejaar 2006/2007)

Na de pupillen bij HAAG Atletiek stroomt iedereen door naar de D-junioren. In deze leeftijdscategorie wordt er specifieker en divers getraind op de onderdelen in 4 groepen:

Lopen Kort: sprint en horden

Lopen Lang: middenlange afstand en horden

Werpen: kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen

Springen: verspringen, hoogspringen en horden

Bij de D-junioren komen er voor het eerst extra onderdelen bij: hordenlopen, discus- en speerwerpen.

Periodes van 4 weken

Er wordt getraind in periodes van 4 weken in vaste groepen op twee verschillende disciplines per week. Vervolgens na elke periode schuiven alle groepen door naar de andere onderdelen. Zo trainen de D-junioren gedurende het hele jaar alle onderdelen van de meerkamp en ontwikkelen zij zich divers.

De trainingen vinden plaats elke maandag- en woensdagavond van 18:30 tot 20:00 uur.

Selectietraining is op donderdagavond, dit is op uitnodiging.

Proeftrainen

Bij HAAG Atletiek kunnen kinderen die geïnteresseerd zijn in de atletieksport, een proefperiode van 4 weken kosteloos deelnemen aan trainingen. In deze periode van 8 trainingen komen alle disciplines aan bod om zo alle aspecten van de sport te proeven.

Inschrijfformulier proeftrainingen

Kom dus gerust een paar trainingen vrijblijvend kennismaken. Om een goede opvang te waarborgen, verzoeken wij u het INSCHRIJFFORMULIER VOOR PROEFTRAININGEN JEUGD in te vullen.

HAAG Atletiek is een vereniging met veel leden en een continue aanloop van proefleden. Om dit enigszins overzichtelijk te houden hebben we ervoor gekozen om de proefperiodes te laten starten op iedere eerste trainingsdag van de maand, durende tot het eind van de kalendermaand. Er zijn geen proeftrainingen in de maanden juli, augustus en december.

Lidmaatschap

Gedurende en na de proefperiode houdt de coördinator van de D-junioren contact met jou en/of ouders/verzorgers. Vind je atletiek na de proefperiode te gek, dan kun je lid van HAAG Atletiek worden. De kosten van het lidmaatschap vind je HIER. Je betaalt vanaf de maand dat het lidmaatschap in gaat. Klik HIER om je definitief in te schrijven.

Inschrijvingen voor wedstrijden worden d.m.v. het lidmaatschap vergoed.

Beëindiging lidmaatschap

Alle informatie betreffende beëindiging lidmaatschap LEES JE HIER.

Een opzegging van het lidmaatschap wordt altijd bevestigd.

Contact e-mailadres lidmaatschap/ledenadministratie: conhaag@gmail.com

Startdata proeftrainingen

Elke 1e maandag van de maand starten de nieuwe proefleden voor de 8 introductie trainingen.

Kleding

Tijdens de trainingen wordt uw kind geacht kleding te dragen waarin hij/zij makkelijk in beweegt en schoeisel om op te kunnen rennen. Later kunt u altijd nog speciale hardloop kleding/schoeisel kopen. Wij trainen altijd door! Regen, wind of sneeuw. Zorg daarom in de winter voor warme kleding en eventueel droge kleding als het heeft geregend.

Iedere training begint om 18:30u gezamenlijk bij de 100m startlijn voor de kantine en word hier ook weer gezamenlijk afgesloten met de laatste informatie, die ook via de mail verspreid wordt. Na elke training staat er iets te drinken klaar in de kantine voor elke D-junior.

Ouders/verzorgers zijn van harte welkom tijdens de trainingen in onze kantine of rond de baan.

Vragen?

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen aan de D-junioren coördinatoren. Wij zijn nog op zoek naar een tweede coördinator, in de tussentijd kunt u een email sturen naar bestuurslid jeugdzaken Roos Wijnhoven jeugdcommissiehaag@gmail.com.