Overige zaken

Entree: De toegang tot het Sportpark is gratis. Naast het clubhuis ligt een grasveld. Er is voldoende ruimte voor alle deelnemende verenigingen om hier – desgewenst met een partytent – plaats te nemen. De wedstrijd kan gevolgd worden vanaf de tri-bune.

Kleedgelegenheid: De kleedruimten bevinden zich in het gebouw naast het clubhuis van Haag Atletiek.

Warming-up, voorbereiden: Voor de warming-up zijn het grasveld naast het clubgebouw en de gravelstrook tussen tribunes en baan beschikbaar.

Massage/EHBO: Masseurs van de deelnemende verenigingen kunnen gebruik maken van het krachthonk. Dit bevindt zich in het gebouw naast het clubhuis van Haag Atletiek. U dient eigen materiaal (incl. tafel) mee te nemen. Tijdens de wedstrijd zijn EHBO en een fysiotherapeut aanwezig.

Kidsrun: De pupillen van Haag Atletiek zullen om 15:10 uur een kidsrun van 1000 meter lopen op de baan.

Juryleden: Om deze wedstrijd goed te laten verlopen willen wij graag over voldoende ervaren juryleden beschikken. De deelnemende verenigingen kunnen hun juryleden aanmelden op atletiek.nu of op het wedstrijdformulier.

Levert een vereniging geen jurylid, dan kan deze vereniging van deelname aan de wedstrijd worden uitgesloten (art. 414-2 WR).