Pupillen

Pupillen (jeugd t/m 11 jaar)

Bij HAAG Atletiek zijn ruim 250 pupillen actief. Als je 6 jaar bent geworden kan je bij ons lid worden. Pupillen trainen met leeftijdsgenootjes op woensdagmiddag en zaterdagmorgen.

Proeftrainen
Bij HAAG Atletiek kunnen kinderen die geïnteresseerd zijn in de atletieksport, een proefperiode van 4 weken kosteloos deelnemen aan trainingen. In deze periode proberen de trainers alle disciplines van de atletieksport aan bod te laten komen. Er wordt getraind op springen ( ver- en hoog), werpen ( bal, kogel ) sprint, loopnummers zoals 600/1000 meter en estafette. Deze onderdelen zullen veelal in spelvorm worden aangeboden.

Formulier proeftrainingen
Kom dus gerust een paar trainingen vrijblijvend kennismaken. Om een goede opvang te waarborgen, verzoeken wij u het INSCHRIJFFORMULIER VOOR PROEFTRAININGEn JEUGD in te vullen.

HAAG Atletiek is een vereniging met veel leden en een continue aanloop van proefleden. Om dit enigszins overzichtelijk te houden hebben we ervoor gekozen om de proefperiodes te laten starten op iedere eerste trainingsdag van de maand, durende tot het eind van de kalendermaand. Er zijn geen proeftrainingen in de maanden juli,augustus en december.

Inschrijven
Gedurende en na de proefperiode houdt de coördinator van jouw groep contact met jou of je ouders/verzorgers. Vind je het na een maand nog steeds leuk, dan kun je lid van de vereniging worden. Daarna kunnen jouw ouders je aanmelden als lid van HAAG Atletiek. De kosten van het lidmaatschap voor jeugdleden vind je HIER. Word je lopende het jaar lid, dan betaal je vanaf de maand dat je lid bent geworden. Van dit lidmaatschap wordt onder meer inschrijfgeld voor wedstrijden betaald. Klik HIER om je definitief in te schrijven.

Beëindiging lidmaatschap
Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk/e-mail worden beeindigd bij de secretaris of bij de ledenadministratie (e-mail adressen: secHaag@gmail.com of het schrijven van een brief naar Postbus 13053, 2501 EB Den Haag). Het lidmaatschap kan op geen enkele andere wijze worden opgezegd, dus ook niet door het bijvoorbeeld te zeggen tegen een trainer. Opzeggen moet gedaan zijn voor 1 november, na die datum is ook voor het volledige volgende kalenderjaar contributie verschuldigd.

Een opzegging van het lidmaatschap wordt altijd bevestigd.

Contact e-mailadres lidmaatschap/ledenadministratie: conhaag@gmail.com

Kleding

Tijdens de trainingen wordt uw kind geacht kleding te dragen waarin hij/zij makkelijk in beweegt en schoeisel om op te kunnen rennen. Later kunt u altijd nog speciale hardloop kleding/schoeisel kopen. Wij trainen altijd door! Regen, wind of sneeuw. Zorg daarom in de winter voor warme kleding en eventueel droge kleding als het heeft geregend.

Na iedere training krijgen de pupillen iets te drinken in de kantine, en geven trainers de nodige informatie over trainingen, wedstrijden en andere belangrijke zaken. Uiteraard bent u ook gedurende de training van harte welkom in onze kantine voor een kopje koffie of thee.

Vragen?

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen aan de pupillencoördinatoren Roos van Wijnhoven of Carlo Scalzo: jeugdcommissiehaag@gmail.com