RaceRunners leveren goede prestaties bij de Dirk Kuyt Cup

Dirk Kuyt Cupr acerunning2019Zaterdag 18 mei namen onze RaceRunners deel aan de openingswedstrijd van de allereerste regionale competitie 2019/2020, Dirk Kuyt Cup in Leiden. Dit leverde mooie resultaten op: alle deelnemers liepen een persoonlijk record.Femke Hoogelander en Ikar Klem hadden er zin in en gingen de strijd aan met racerunners van Leiden Atletiek, Spado, Rotterdam Atletiek. Dit leverde een spannende laatste 100 meter op….maar haalden als eerste de eindstreep.
Sophie Rikken, in maart 2019 gestart met racerunnen bij Haag, verscheen zenuwachtig aan de start van haar eerste wedstrijd. Nergens voor nodig want ze won de dagprijs in categorie 1 – meisjes.
Ook Femke en Ikar gingen glunderend met een mooie beker naar huis.
Voor Noor Wielemaker was het ook haar eerste officiële wedstrijd. Zij verbeterde haar tijden heeft een nieuw PR neergezet.
De grootste verrassing was Noud Kradolfer. Hij doet regelmatig mee aan prestatielopen, maar moest ‘er in moest komen’. Hij verbeterde zijn PR opmerkelijk met 13.37 seconden. Een hele knappe prestatie!

Het was een superdag. Op 29 juni gaan nog meer racerunners naar de 2e competitie in Dordrecht. Reserveer deze datum in je agenda en kom onze racerunners aanmoedigen. Ze verdienen het!