VACATURES: JEUGDTRAINERS Pupillen/Junioren

HAAG Atletiek is wegens aanhoudende instroom van jeugdleden met spoed op zoek naar versterking van ons trainersteam. Het gaat specifiek om trainers voor de jeugdgroepen 6 t/m 11 jaar en 12 t/m 17 jaar.

Vacature pupillentrainers (jeugd 6 t/m 11 jaar)

We zijn op zoek naar clubleden, ouders van jeugdleden, studenten van Sportstudies en/of oud-atleten die affiniteit hebben met atletiektrainingen, en het leuk vinden om onze jongste groep atleten al spelenderwijs de beginselen van atletiek bij te brengen.

De trainingstijden zijn:
woensdag: 15:30- 16:30u en/of 17:45-18:15u
zaterdag: 09:15-10:15u en/of 10:30-12:00u

Voor het geven van deze trainingen is geen opleiding verplicht. Als er eenvoudige basiskennis aanwezig is, is het prima mogelijk om verder te leren in de praktijk. Je zal hierbij begeleid worden door de pupillen hoofdtrainers: Frans van Wouwen en Rob de Does. De grootste behoefte aan extra trainers is er op de woensdagmiddag. Er is een passende vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Vacature Algemene CB-junioren (jeugd 14 t/m 17 jaar)

Wij zoeken voor onze algemene trainingen voor CB-junioren (junioren 14-17 jaar) clubleden, ouders van jeugdleden, studenten van Sportstudies en/of oud-atleten die affiniteit hebben met atletiek en training verzorgen. De junioren in deze groep krijgen geen specialistische trainingen maar all-round trainingen waarbij alle atletiekonderdelen roulerend aan bod komen. Zie jij het als een uitdaging om de junioren te enthousiasmeren en te motiveren om atletiektechnieken aan te leren en hun conditie te verbeteren?

De trainingstijden zijn:
maandag: 18:30- 20:00u
donderdag: 19:00-20:30u

Voor het geven van deze trainingen is geen opleiding verplicht. Omdat je de groep alle onderdelen van de atletiek zal gaan aanleren is all-round atletiek ervaring gewenst. We streven ernaar dat er altijd drie trainers per training aanwezig zijn (afhankelijk van de grootte van de groep), en dat de trainers-pool eventueel kan rouleren. Er is een passende vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Opleidingsmogelijkheden in overleg met de Technische Commissie wedstrijdatletiek.

Vacature D/C/B-Junioren, Wedstrijdgericht (jeugd 12 t/m 17 jaar)

Er is behoefte aan trainers bij de wedstrijdgerichte jeugdgroepen (junioren 12-17 jaar). Hiervoor is het vereist om een specialistische atletiekopleiding te gaan volgen of gevolgd te hebben. Kijk op onze website (jeugd>trainingen) voor de tijden en dagen dat deze trainingen worden gegeven.

Meer informatie over opleidingen is te verkrijgen bij TC-wedstrijdatletieklid George Portier (gaportier@gmail.com). Ook hier is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

INTERESSE?

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met Theo van der Linden (vrijwilligerscoördinator: tejonie@gmail.com)