Vredesloop Den Haag zoekt vrijwilligers

Vredesloop vrijwilligersDen Haag is op zaterdag 24 september 2016 opnieuw het decor van de Vredesloop. Ontstaan in 2013 tijdens het HAAG100 jaar heeft de Vredesloop inmiddels een vaste plaats in het jaarlijkse ‘Vredesweekend’. Om van de loop een succes te maken is de organisatie op zoek naar vrijwilligers. Wil jij je inzetten als vrijwilliger en daarmee direct HAAG Atletiek steunen? Meld je dan nu aan.

Er worden vrijwilligers gezocht die van aanpakken houden en die de organisatie graag willen helpen.

Verschillende functies

Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker start: Je begeleidt de vele deelnemers naar de juiste startvakken.
  • Medewerker finish: Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.
  • Medewerker accommodatie: Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, als info punt medewerker of bij het punt voor het innemen van tassen.
  • Medewerker verzorging: Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van drinken worden voorzien. Gedurende de loop deel je water en AA Drink uit aan alle deelnemers.
  • Verkeersregelaar: Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelnemers. Kies je voor dit onderdeel, dan krijg je vanuit de organisatie een online cursus aangeboden die je dient te volbrengen. Dit certificaat is na het volbrengen één jaar geldig en eventueel ook bij andere evenementen ingezet kan worden.

Aanmelden als vrijwilliger en vergoeding voor HAAG Atletiek

Lijkt het je leuk om bij dit nieuwe hardloopevenement te ondersteunen én ben je op zaterdag 24 september beschikbaar? Meld je dan aan als vrijwilliger. Ga naar het aanmeldformulier.

Vergeet niet om na aanmelden de organisatie een bericht (vrijwilligers@like2run.nl) te sturen dat je lid bent van HAAG Atletiek. De club krijgt voor ieder lid die zich als vrijwilliger wil inzetten een kleine vergoeding. Dankjewel!