Zier Running Lenteloop 2017

2015-04-19-zierrunning-lenteloop-nr-428

Op zondag 23 april 2017 organiseert Haag Atletiek de 6e Zier Running Lenteloop.

Deze loop start en eindigt op onze atletiekbaan en loopt over een afwisselend parcours door de duinen. De lopers kunnen kiezen tussen 5km en 10km.

Voor de kinderen is er gedacht aan een Kids Run van 1 km, die op het terrein van de atletiekbaan blijft. Ouders mogen daarbij hun kinderen begeleiden (en hoeven zich daarvoor niet apart in te schrijven).

Het programma is als volgt:

10:30 uur:  Start Kids Run
11:00 uur: Start 5 km en 10km

Link naar het parcours (onder voorbehoud):  http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1725345

Voorinschrijven is tot en met woensdag 19 april mogelijk via het onderstaande formulier of via www.inschrijven.nl. Het inschrijfgeld bij voorinschrijving bedraagt €3,00 en wordt automatisch afgeschreven. Je moet wel het startnummer nog zelf ophalen op de wedstrijddag.

Nainschrijven is mogelijk op de dag zelf tot 15 minuten voor de wedstrijd. Bij nainschrijven betaal je €4,00 (contant en liefst gepast te voldoen)

Vanzelfsprekend kan je gebruik maken van onze kleedruimtes en douches. De kantine is voor en na de wedstrijd geopend voor een snack of een (warm of koud) drankje.

Na afloop is er ook een loterij op startnummer, met diverse prijzen beschikbaar gesteld door Zier Running. De hoofdprijs is een paar loopschoenen!

Parcourswachters gezocht

Er zijn dringend parcourswachters nodig. Aanmelden bij Carel Knoester, e-mail c.j.knoester@casema.nl

Graag tot 23 april!

(mocht je het formulier niet zien of werkt het niet goed, gebruik dan deze link)