Zier Running Lenteloop groot succes. Uitslagen hier in beeld

De 8e Zier Running Lenteloop op deze zondag 14 april was weer een groot succes! Niet alleen het ideale weer (zonnetje, niet te warm) maar ook de vele soorten renners zorgde voor de perfecte balans en sfeer. Bij de 5 km liep Heidi van Zijl met haar hond Kwini met een startnummer mee.

Los van de gezelligheid, en ondanks het heuvelachtige duinenterrein, zijn er toptijden gelopen. Issak Berhane kwam als eerste bij de 10 km heren binnen in een tijd van 32:40, gevolgd door Erwin Spanrreboom en Niels van de Vorst. Nummer vijf was verassend Stefan Melchior met een dikke PR van 37:39.

Bij de dames 10 KM kwam de ingevlogen Luula Weldegebriol als eerste binnen in 36:21. Carla Ophorst en Annememarie Noordam waren respectievelijk tweede en derde bij de vrouwen.

Bij de vijf kilometer heren was Tefalem Zetesenay de snelste met een toptijd van 16:30, gevolgd door Rene van der Stap en Matthijs van der Beek. Silkje Schmidt was bij de dames de snelste in 18:17, gevolgd door Sonja Idzerda en Saskia Lensink, die net een week terug van een blessure haar topsnelheid gelukkig weer heeft kunnen bereiken.

Bij de fitwalkers 5 km was Wilma van der Gaag eerste en laatste met een tijd van 49:09. Knap!

De kidsrun van 6-8 jaar kende een mooie gemelleerde uitslag. Yldau van der Kooy klokte een kilometertijd van 3:59, gevolgd door Bela Blokbland en Elfi Kardolfer.  Bij de kidsrun van 9-11 jaar kende Sergio Koeiman met 3:22 de snelste kilometer tijd, gevolgd door Willem van der Werff. Nummer drie en vier waren Aaliyah Azerki en Marit Treebusch, en daarmee ook de twee snelste meisjes.

Tot slot: Wat hebben de vrijwilligers weer hard gewerkt met klokken, noteren, wegwijzen, omroepen, consumpties etc. etc.. Top!!

Zie https://uitslagen.nl/uitslag?id=2019041408225 voor alle uitslagen.