Zondag 29 september laatste DKF competitiewedstrijd RaceRunning

Op zondag 29 september as organiseert RaceRunning Haag Atletiek op onze sportpark Laan van Poot de derde en tevens laatste DKF competitiewedstrijd RaceRunning in 2019 .

Alle racerunners uit heel Nederland die willen meedoen zijn welkom op deze wedstrijd van de regio Zuid West Nederland! Een inschrijving als lid bij de atletiekunie is niet nodig! Iedereen kan Dagkampioen worden (het hoogste puntentotaal over drie afstanden per categorie telt), maar alleen atleten van verenigingen uit de regio Zuid West kunnen uiteindelijk Regiokampioen worden bij deze laatste wedstrijd van dit jaar. Tevens is er een verenigingsprijs 2019 te winnen voor de beste vereniging van deze regio. Op basis van ieders snelste tijd op de 100m wordt je ingedeeld in categorie 1 of 2 of 3. En per categorie kan je deelnemen aan 3 loopafstanden.
Er zal ook een losse start zijn voor een 1500 meter waarvoor geen prijs beschikbaar gesteld wordt, maar wel je dikverdiende applaus. Voorwaarde voor deelname is dat de 1500 meter binnen 15 minuten afgelegd moet kunnen worden, en dat er minimaal drie deelnemers zijn.

Zie voor meer informatie en inschrijving http://www.atletiek.nu/.  Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 18 september 23.59 uur.
Voor meer informatie: Sylvia.Dingemans@hetnet.nl

Aanvang: 13.00 uur;  Prijsuitreiking 16.00 uur .